• Nyhedsbrev
  • Tilmeld nyhedsbrev

    * Skal udfyldes

    Intuit Mailchimp

  • Bliv medlem

Virksomhedsbesøg hos Wexøe A/S

Vi er glade for at invitere dig til et spændende virksomhedsbesøg hos Wexøe i Værløse. Vi vil gerne give jer muligheden for at opleve vores state-of-the-art faciliteter, få indblik i vores innovative projekter og lære mere om vores virksomhedskultur.

På dette besøg vil I få mulighed for at møde vores dygtige medarbejdere og få en rundvisning i vores produktionsområder. I vil kunne se vores moderne teknologier og innovative processer i aktion. Derudover vil I få indblik i vores forsknings- og udviklingsafdeling, hvor vores dedikerede team arbejder på at skabe fremtidens løsninger.

Vi vil også have en præsentation af vores virksomheds historie, vores mission og vores strategiske mål. Der vil være tid til at stille spørgsmål og diskutere eventuelle samarbejdsmuligheder. Vi vil gerne høre mere om jeres virksomhed og se, hvordan vi potentielt kan samarbejde og skabe synergier.

Efter præsentationen vil der være en let frokost, hvor I kan netværke med vores medarbejdere og fortsætte samtalerne fra dagen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Wexøe og til at tilbringe en inspirerende dag sammen.

Med venlig hilsen,

Mogens Brusgaard
Adm. Direktør
Wexøe

Date

aug 29 2023
Arrangementet er afholdt

Time

16:00 - 19:00

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *